Tala Fou

pusa meaai pepa

mamafaIfa'ailoga!MajorIpisinisiEsaviliIn Mati

 

Ua fuafua le Starbucks e tatala le 55,000 faleoloa i le 2030

Ua lipotia mai e le Starbucks ua fuafua e tatalaina faleoloa 55,000 i le silia ma le 100 maketi i le 2030. I le taimi nei, o Starbucks e 34,000 faleoloa i le lalolagi atoa.E le gata i lea, ua faʻamamafa atili e Starbucks le manatu o le faʻalapotopotoga i totonu o ana faleoloa i le lalolagi atoa, o loʻo tuʻuina atu e tatala pe naʻo le tatalaina o le 1,000 Starbucks faleoloa i le lalolagi atoa i le 2030.

 

Manner fuafua e faʻaopoopo 200+ faleoloa

Na faalauiloa e Manner i luga o le tala aloaia e faapea mai ia Mati 8 i le 10, 200+ faleoloa o le a tatalaina i le taimi e tasi i 10 aai e aofia ai Shanghai, Hangzhou, Chongqing, Wuhan, Nanning, Haikou, Beijing, Shenzhen, Chengdu ma Suzhou.I le aso 13 o Mati, na fa'ailoa mai ai e le Kofe a Manner le fa'alauiloaina aloa'ia o le pisinisi ave'ese.

Ua maua e le TIMS Saina le isi US$194.5 miliona tupe teufaafaigaluega

I le aso 10 o Mati, na faʻasalalau ai e le kamupani kofe TIMS China se faʻatupeina faʻaopoopo e $194.5 miliona.E oʻo mai i le taimi nei, TIMSUa silia ma le 400 faleoloa ua tatala ai kofe.

 

O le Peet's Coffee ua faatelevaveina le tatalaina o faleoloa i Saina

O le afifiina ma le kofe tele filifili JDE Peet's, o le kamupani matua o le Peet's Coffee, na faʻasalalau lana lipoti o tupe maua i le 2021 aʻo faʻamauina e le kamupani le faʻatupulaia o numera lua i le maketi Saina.

 

I le lua tausaga talu ai, o le Peet's Coffee ua faʻavavevaveina le tatalaina o faleoloa i le maketi Saina, mai le 40 faleoloa i le afa muamua o le 2021 i le 77 faleoloa.Na ta‘ua e le Pule Sili o loo i luga o le ala e ausia ai le mea na muai fuafuaina i le lima i le ono tausaga i totonu o le isi lua i le tolu tausaga.

 

SUI7 ma Pokémon, ua avea le lauti IP ma aga masani

O le ata "Pokemon" na suia mai le taaloga Pokemoni ua avea ai le Pokemoni IP ma manatuaga o tamaiti toetoe lava o augatupulaga uma pe a uma le 90s poʻo le post-00s tupulaga.

 

Le felagolagomai i le vaSUI7ma o le Pokemon IP o loʻo fafaguina manatuaga a tagata lautele o Pokemoni.O le taimi lava na alu ai le faleoloa faʻapipiʻi faʻatasi i luga o le initaneti, na maua ai le tele o feoaiga.

 

Hollyland×Bubble Mart fa'alauiloa oloa fa'atapula'a tautotogo

Ia Mati 14, "Hollywood" x "Bubble Mart" fa'alauiloa aloa'ia oloa fou a le Pucky Cherry Blossom Spring Limited Series.I le aso 4 o Mati, na faʻaigoaina ai e Hollyland le "Ultraman China" e faʻalauiloa ai le faasologa o keke Ultraman.

 

Fautuaga o vasega e lua: fa'ateleina le atina'e ma le fa'aogaina omea e mafai ona pala

O le sauniga lona lima a le 13th National Committee a le Chinese People's Political Consultative Conference ma le lona lima o le fonotaga a le 13th National People's Congress sa faia i Beijing i le aso 4 ma le 5 o Mati.I le 2022 lua sauniga, na tuʻuina atu e sui o le lua vasega ni talosaga ile auala e foia ai le faʻafitauli o le palasitika o loʻo iai nei.

 

E pei ona tatou iloa uma, o le "paʻepaʻe paʻepaʻe", aemaise lava lapisi palasitika e tasi le faʻaaogaina, o loʻo avea ma se faʻamataʻu tele i le siosiomaga faʻanatura ma ua tosina mai ai le mafaufau o atunuu i le lalolagi atoa.Biodegradablemea e sili atu ona leleifofoaua e fa'aleagaina i se siosiomaga fa'apalapala fa'anatura ma e mafai ona toe fa'aaogaina.


Taimi meli: Apr-08-2022