Tala Fou

Le A'afiaga o le Fa'ama'i I luga o fale gaosi oloa eseese

I le avea ai o se auala e momoli ai oloa i tagata faʻatau i le lalolagi o loʻo latou nonofo ai, o le afifiina o loʻo faʻafetaui i taimi uma i le mamafa ma faʻamoemoega o loʻo tuʻuina i ai.I le tele o tulaga, aʻo leʻi tupu ma ina ua maeʻa le faʻamaʻi, na manuia lenei fetuunaiga.Smithers Research faʻatulagaina le aʻafiaga o pisinisi tetele e lima, e pei ole afifiina fetuutuunai, palasitika malo, pepa malo, uʻamea ma tioata.O le tele o a'afiaga o le a lelei pe fa'aituau, fa'atasi ai ma suiga eseese o lo'o fa'amoemoeina ile si'osi'omaga pe a mae'a fa'ama'i.O le aotelega o le vaaiga mautinoa mo nei alamanuia o lo'o aoteleina i lalo.

afifiina palasitika fetuutuunai

O le afifiina fetu'una'i ose tasi lea o alamanuia e le'i a'afia i le fa'ama'i ona o le maualuga o le sao o mea'ai.Ua si'itia le fa'atauga o mea'ai aisa, meafale ma le tele o isi oloa o lo'o fa'aputu i fata o faleoloa i ata fe'avea'i.

Ae ui i lea, e le mafai ona fa'ate'aina le fa'atumauina ma le fa'atulafonoina o a'afiaga o fa'apipi'i fe'avea'i ma mautu.

afifiina malō

O le manaʻoga mo faʻapipiʻi palasitika malo i totonu o pisinisi taumafa ma meainu o le a faʻaauau pea ona tupu.O le maualuga o le tau o le toe faʻaaogaina o oloa palasitika malosi e ono faʻalavelaveina ai le faʻatupulaia o le maketi.

O fa'agata sapalai o lo'o fa'amoemoe e fa'atupula'ia i masina o lumana'i a'o fa'auma e le au fa'atau oloa i le lalolagi atoa le tele o oloa.Ae ui i lea, i le aluga o taimi, o loʻo faʻamoemoeina le alamanuia e faʻamanuiaina mai le suia o ituaiga olaga, lea na faʻateleina ai le manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o mea faigofie i pepa palasitika malo.

Pepa afifiina

O mea e fiafia i ai le toe faʻaleleia o pisinisi e aofia ai le suia o le palasitika i le pepa malo e ausia ai sini faʻaauau, tuputupu aʻe o faʻatauga e-pisinisi, faʻaoga lautele o lomitusi numera mo le vave liliu, fesuiaiga o faʻamaumauga faʻapipiʻi gaosiga.

O le femalaga'iga o fausaga fa'apipi'i palasitika i pepa malo o le a fa'ateleina le malosi a'o sailia avanoa fou e sui ai mea o lo'o i ai i isi mea e sili atu ona gafatia.

afifi u'amea

O avanoa tuputupu a'e o le a maua mai i le fa'aauauina pea o mea'ai ma meainu i totonu o apa u'amea, o le fa'atuputeleina o le ta'uta'ua o le toe fa'aaogaina o afifi, ma le fa'ateleina o le taula'i atu i le fa'aleleia atili o le ola o oloa.

O le saogalemu o le afifiina ma le faʻamaoni o oloa, o vaega e lua e popole ai tagata faʻatau i le taimi o faʻamaʻi, e malosi le faʻatau atu mo pusa uʻamea.

O apa u'amea mo mea'ai ma meainu e lelei fo'i mo fa'atauga fa'akomepiuta.Latou te matua tetee atu i le gau i le taimi o felauaiga;fa'asaoina le malosi e ala i le felauaiga i le vevela o le siosiomaga e le o fa'a'aisa, ma a'o fa'atupula'ia fe'avea'i fa'akomepiuta, o le a fa'apea fo'i le aofa'i o oloa e tu'uina atu i totonu o koneteina nei.

afifi tioata

O lo'o fa'atupula'ia le mana'omia o ipu tioata mo mea'ai ma meainu, e tusa ma le 90% o ipu tioata uma na fa'aaogaina.Fa'aaogāga fa'afoma'i ma le soifua maloloina - fagu vaila'au ma fagu fa'amama lima - na fa'ateleina fo'i, fa'apea fo'i le afifiina o tioata mo mea manogi ma mea teuteu.

A maeʻa le faʻamaʻi, e ono feagai le tioata ma le mamafa i le auala e-pisinisi ona o le maualuga o le mamafa o felauaiga.Ae ui i lea, o fagu tioata e tumau pea le atigipusa o filifiliga mo le tele o oloa ona o lo latou inertness kemikolo, sterility ma le impermeability.

I le ta'ua o aga i le va'aia o mea'ai i nai tausaga ua tuana'i, ua fa'ateleina le fia va'ai o tagata fa'atau oloa fa'aletino i totonu o le afifiina a'o le'i fa'atauina.O lea ua una'ia ai kamupani susu ma isi fa'atau oloa e amata ona ofoina atu le tele o oloa i totonu o pusa tioata manino.

afifiina meaai pepa

FUTUR o se kamupani vaʻaia-faʻatau, taulaʻi i le atinaʻeinaafifiina gafataulimainamo alamanuia taumafa e faia ai se tamaoaiga lapotopoto ma fausia se ola lanu meamata i le iuga.

Fa'amanuiaga ole FUTUR™ Pepa Oloa Va'aiga:

1. Aofa'iga uma o oloa afifiina, tautua faleoloa kofe i fale'aiga

2. 100% La'au Sa'oloto, faia mai le pulupulu ofe - o se punaoa fa'afouina i tausaga ta'itasi

3. Compostable, BPI & Din Certico & ABA fa'amaonia

4. Fa'amalie mea'ai

5. 100% e mafai ona lolomiina


Taimi meli: Apr-22-2022